Kategorier
Skönhet

Få ny look hos din frisör i Gävle

Unna dig att få en ny look. Är du riktigt djärv ger du frisören helt fria händer. Är du lite mer försiktig testar du med en ny färgnyans eller kanske slingor och en frisyr du känner dig van vid.

Ibland behöver man lite ny inspiration. Kanske är det på Hair City i Gävle du får din nya look? Det är ett exempel på trevliga hårsalonger där du kan bli festfin och vardagssnygg. Vilket mål du än har för ditt frisörbesök, kanske bara att få lite ny färg, kommer du garanterat att känna dig välvårdad när du går därifrån. Speciellt när håret är lite slitet, kan det vara härligt att bara få en inpackning och lite färg som ger glans.

Professionella produkter hos frisören

Frisören har tillgång till de bästa produkterna, och dessutom håller alla hårsalonger koll på nyheter och trender. Det kan vara ett nytt torrschampo, eller en stylingprodukt som har extra bra egenskaper just på ditt hår. Alla frisörer har både utbildning och vana, och dessutom blir de regelbundet uppdaterade när det gäller modefrisyrer och nya kvalitetsprodukter. Därför är det inte konstigt att du bli inspirerad av att gå dit, för frisören klipper inte bara ditt hår utan kan även tillföra lite nya idéer.

Har man grått hår kan man ge det en vårdande behandling och en snygg klippning. Alla vill inte färga håret, men en toning kan ge fin lyster. Annars är det vanligt att färga utväxten och be frisören plocka och färga ögonbrynen.