Om oss

Vi ska skriva om allt som rör hälsa och skönhet. Det är två ämnen som hör ihop till mångt och mycket. Mår man bra inombords så speglar det också hur man ser ut. En person som mår bättre ger ifrån sig en lyster som verkligen syns. Mår man sämre inombords så syns detta också i utseendet – och ibland så mår man också sämre av den enkla anledningen att man inte trivs med hur man ser ut. Det skapar en cirkel som kan vara ond. Vi vill skapa goda cirklar!

Genom att visa tips och olika idéer om skönhet – hur du sminkar dig, vilka produkter som fungerar och vilka tricks som går att använda – så vill vi ge dig som läsare en väg att nå din fulla potential. Vi kommer hela tiden att testa nya saker och hålla sidan uppdaterad gällande nya produkter.

Samtidigt så kommer vi heller aldrig att backa för olika behandlingar. Det är för många ett tabu att söka professionell hjälp och att vända sig till skönhetsindustrin är att likställa med fusk. Det är något som vi anser vara förlegat. Dagens behandlingar är både säkrare, ger bättre resultat och mer prisvärda än gårdagens alternativ. Vi vill lyfta de metoder som fungerar och vi vill hela tiden göra det av den enkla anledningen att alternativet alltid är sämre. Menas: varför ska du må dåligt och ha komplex över någonting som de facto går att korrigera och lösa?

Den inre skönheten och hälsan rent allmänt kommer också att vara i fokus. Hur kan vi må bättre? Hur kan vi minska stressen, hur kan vi implementera rörelse, träning och motion i våra liv? Hur kan vi få mer tid över till oss själva och därigenom kunna fokusera på att att hitta harmoni i vardagen? Mat, kost och ett inre välmående är nyckelfrågor i en så pass uppskruvad tid som vi idag lever i. Det vill vi ge dig tips om. Välkommen!