Kategorier
Hälsa

Viktigt med en HLR-utbildning i Stockholm

Kunskapen om HLR har aldrig varit viktigare. Det kan rädda liv, därför är det något alla bör känna till. Vänta inte, gå en HLR-utbildning i Stockholm idag.

Det är lätt att ta livet för givet, att räkna med att livet går på som vanligt. Men precis vad som helst kan hända och när som helst. Det innebär inte att du ska leva i rädsla, utan snarare att du ska leva ditt liv fullt ut, men ändå vara beredd om något händer. Något som tyvärr drabbar alldeles för många är hjärtstopp.

Vid ett hjärtstopp är det otroligt viktigt att agera snabbt. Det är otroligt sorgligt att säga att endast 5 % överlever ett hjärtstopp, men däremot ökar chansen till överlevnad vid HLR om det påbörjas de första och viktiga minuterna. Därav är det otroligt viktigt att människor i vårt samhälle har koll på hur HLR ska utföras.

Lär dig allt på HLR-utbildning i Stockholm

På en HLR-kurs i Stockholm får du lära dig hur du ska agera steg för steg. De utgår från grundregeln L-ABC, som står för livsfarligt läge, andning, blödning chock/cirkulationssvikt. Ni går genom hur ni ska göra steg för steg.

Det är tungt att göra HLR, betydligt tyngre än vad många tror. Så om något händer och ni är flera där är det smart att byta av varandra med jämna mellanrum. Trots att du inte har erfarenhet av HLR, så kan du rädda liv. Börja alltid med att ringa 112, där kommer de vägleda dig hur du ska agera.