Kategorier
Artiklar

Ett levande hår

Den som inte själv drabbats av problemet förstår inte. Att tappa håret är en jobbig upplevelse. Lyckligtvis finns möjligheter att stoppa håravfall. Moderna tider ger moderna lösningar.

Att hårstrån lossnar är en naturlig del av livet. Varje dag tappar alla hårstrån och inget fel i det. Det är när vi tappar lite mer än det normala som många mår dåligt. Håravfall och förluster drabbar i första hand män och kan därmed antas ha hormonella orsaker. I enstaka fall drabbas även kvinnor.

Vanligen tappar män inte håret jämnt över hela huvudet utan vissa partier blir hårlösa medan man på andra ställen har håret kvar. För en hel del individer startar denna process tidigt i livet, redan i tjugoårsåldern. De drabbade upplever att de ser äldre ut än den biologiska ålder de faktiskt har.

En permanent lösning

Hårtransplantation är en lösning som faktiskt fungerar, även på sikt. Genom att kontakta en klinik för hårtransplantation i Turkiet kan du återigen få hår över hela huvudet.

Ordet transplantation kan för många ge associationer till att man får delar från en annan människa men så går det inte till när det gäller hårstrån. Istället tar man hårstrån från ställen där det fortfarande växer mycket hår och flyttar dem till de delar av huvudet som blivit kala.

En hårtransplantation måste utföras med skicklighet för att bli riktigt bra. Man behöver tänka på hårets riktning och använda beprövade och moderna tekniker. I övrigt är det ingen komplicerad procedur och kräver endast lokalbedövning.

Ta kontakt om du är intresserad av hårtransplantation.