Kategorier
Skönhet

Frisör Vasastan – så hittar du rätt

Dags att klippa håret? Att klippa sig innebär att man står inför en förändring. Detta oavsett om man vill toppa lite eller om man som kille kanske vill köra lite av en snaggning inför sommaren. För många kan en klippning dessutom innebära en mer kraftfull förändring. Man byter identitet genom att byta frisyr. Särskilt vid de senare exemplen så blir vikten av rätt frisör i Vasastan väldigt stor.

Vad är det då som utmärker en bra frisör? Vi tänkte här rada upp några punkter som visar på skillnaden mellan en bättre frisör i Vasastan och en lite sämre sådan. Innan vi gör detta så ska vi emellertid också peka på det uppenbara: alla har vi olika preferenser och uppfattningar om vad som är snyggt och om vad som inte är fullt lika iögonfallande. Detta gör att du kanske tycker att en skicklig frisör i Vasastan håller absolut världsklass medan andra inte skulle besöka den salongen ens om de fick betalt för det.

Vår poäng: trivs du med den frisör du normalt går till så fortsätt besöka den salongen. Det viktigaste är att du känner dig trygg med den som klipper ditt hår – och, såklart, att du är nöjd med resultatet.

  • Priset. Hur mycket kostar det? Detta är en viktig fråga, men den kommer också att vara mer eller mindre intressant beroende på vad du planerar att göra. Ska du besöka en frisör i Vasastan i syfte att snagga håret så spelar det egentligen ingen roll var du går – där kan du söka efter ett billigare pris. Handlar det däremot om att du ska klippa något mer avancerat och modernt så är det värt att gå upp några kronor i pris.
  • Erfarenhet/hunger. Denna fråga är också intressant. Vem är egentligen bäst av en nyexad frisör och en mer erfaren sådan? Inom andra yrken så är det senare alternativet tveklöst bäst, men då det kommer till jsut frisörer så kan erfarenhet leda till att man stagnerar. Här finns det all anledning att fundera ett extra varv innan man väljer en frisör i Vasastan.
  • Trygghet. Det här är jätteviktigt! Du ska känna att du vågar lägga en så pass stor del av dig själv och ditt utseende i frisörens händer. I stolen är du exponerad och du måste kunna lita på att personen bakom vet vad hen gör. Känner du dig trygg och kan diskutera fram alternativ med din frisör så har du valt rätt!